Tutustu meidän upeaan tiimiin

Tiina on ripsienpidennysten rautainen ammattilainen. Hän on ammatiltaan estenomi-tradenomi, sekä aloittanut ripsien kanssa jo vuonna 2011. Suuri intohimo ja rakkaus työtä kohtaan antaa intoa jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Asiakkaan oma terveys ja ripsien kunnossapysyminen on kaikista tärkeintä.  

Iloinen ja huolellinen Tiina tekee juuri Sinun toiveiden mukaan, jotta saat hemmotteluhetkestäsi täydellisen!

Tiinan palvelut:

Klassiset, hybridi, - sekä volumeripsienpidennykset.

Palvelulistaa päivitämme seuraavien viikkkojen ajan

Elena aloitti kosmetiikka-alalla vuonna 2013 kosmetiikkatuotteiden jälleenmyyjänä, josta myöhemmin jatkoi opiskeluja kosmetologiksi.

Sosiaalinen ja iloinen Elena suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja ammattimaisella otteella. Hän myös kouluttautuu koko ajan eri hoitomuotoihin ja päivittää täten osaamistaan jatkuvasti. Elena on helposti lähestyttävä asiakaspalvelija suurella sydämellä ja auttaa sinua valitsemaan juuri Sinulle tarvitsemasi hoidot ja tuotteet.

Elena tekee kaikkia Elena's Beauty:n palveluita.

Tiina 1.jpg
Elle 1.JPG
DSC_3734.JPG

Elena´s Beauty on tammikuussa 2018 avautunut kauneushoitola Raumalla, jonka perustamisen takana on suuri unelma ja rakkaus kauneudenhoitoa, sekä hyvinvointia kohtaan.

Jokainen palvelu tehdään varmalla ammattitaidolla ja hoidot räätälöidään asiakkaan mukaan, tavoittaen parhaimmat hoitotulokset. 
Elena's Beauty:ssä on tehokkaat ja hoitavat tuotesarjat,  joilla saadaan hoitoihin näkyvät ja pysyvät tulokset. Asiakkaille myös kotihoitotuotteita on laajasti kaikille sopivia, jotta hoitotuloksien ylläpito olisi helppoa kotona.

Elena's Beauty on lämminhenkinen ja tunnelmallinen kauneushoitola, jolle jokainen asiakas on tärkeä ja ainutlaatuinen. Ihanat asiakaspalvelijat huomioivat Sinua lisäämällä jokaiseen palveluun tehokkuuden lisäksi hemmottelua ja yksilöllisyyttä. 
 

Tapahtumia järjestämme paljon esimerkiksi erilaisia asiakasiltoja, avoimia ovia ja teemapäiviä. Kannattaa seurata meidän Facebookia ja Insagramia pysyäksesi kartalla ajankohtaisista asioista.

 

Halutessasi voit jättää yhteystietosi yhteystiedot-sivulla meille ja kirjoita viestiin että haluat liittyä sähköpostituslistallemme, silloin lähetämme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista viestin sähköpostiisi. Roskapostia ja jatkuvia mainoksia me emme lähetä. 
 

Elenan Pätevyydet ja sertifioinnit:

- Kosmetologin tutkinto v. 2016

(koulun aikana käyty kosmetologin töiden lisäksi sokerointi, suihkurusketus, klassiset ripsienpidennykset, erikoisehostus, meikkaus)

- Rakennekynsikoulutus Mosaic Nail System v. 2016  -->

- Gel Paint 1-koristelukoulutus v. 2017

- Romantic-koristelukoulutus v. 2017

- Melted Flowers 3D-kukka koulutus v. 2018
- Gel paint 2-koristelukoulutus v. 2018

-Clinicare kemiallinen kuorinta-koulutus v.2018

-Phyt's Minceur Bio-avtive (laihdutus ja kiinteytyshoito) v.2018

- Rolly King ripsien kestotaivutus v.2018

- Volume 2 päiväinen ripsienpidennyskoulutus v. 2019

- Brasilialainen sokerointi ja kivunlievityskoulutus v. 2019

- Dream to dream - koristelukoulutus v. 2019

- Marble mani - koristelukoulutus v. 2019

- In good fade - koristelukoulutus v. 2019

- Cliniccare Neulaton mesoterapia- ja mikroneulaus v. 2020 

Elena's Beauty
Dream Courage Inspire Harmony
Elena's Beauty
DSC02981.JPG
Elena's Beauty
Elena's Beauty

Tunnelmallinen kauneushoitola Rauman keskustassa, jossa monipuolisesti palveluja Sinulle