top of page

Kasvohoidot:

 

Rentouttavat ja tehokkaat kasvohoitomme sisältävät monipuolisesti sekä tehokkaasti puhdistavia hoitoja, että eri iho-ongelmiin auttavia erikoiskasvohoitoja. Hoidot suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan ihoanalyysin ja toiveiden mukaan. Ihoanalyyseissä käytämme apuna myös ihoanalyysikonetta, jolla näkee tarkemmin ihon pintaa syvemmälle. 

 

Kasvohoidoissa käytämme kosmetiikkasarjoja, joilla saadaan näkyvät ja tuntuvat tulokset aina jokaiseen hoitoon!

Cliniccare hoitosarja on pienimolekyyliseen hyaluronihappoon perustuva kasvohoitosarja, joka on perehtynyt ihon kosteuttamiseen ja kiinteyttämiseen. 

Colosé on monipuolinen kosmetiikkasarja, josta löytyy tuotteet niin nuorien kuin aikuistenkin ihon tarpeisiin. Monipuoliset tuotelinjat ja hyvät hoitotuotteet takaavat jokaisen iholle sopivat kokonaisuudet. 

Ultraäänihoidot:

Ultraäänikuorinta syväpuhdistaa kasvoja hellävaraisesti irrottaen kuollutta ihosolukkoa, puhdistaen ihohuokosia tehokkaasti ja elvyttäen kasvoja. Toimimaton ja hoitamaton iho on usein väriltään harmahtava ja imee huonosti hoitotuotteiden ainesosia itseensä. Ultraäänikuorinta elvyttää ihoa kirkastaen, jolloin ihon puhtauden ja raikkauden näet heti ensimmäisellä kerralla! Epäpuhtaudet nousee syvältäkin ihohuokosista pintaan ja pois, jolloin tukkeumat pääsee ihosta pois kivutta. 
Sopii myös herkälle ja couperoottiselle iholle.

Ultraääntä käytetään myös erilaisena hoitomuotona kiinteyttämään, uusimaan ja siloittamaan ihoa. Ultraääni nopeuttaa solujen uusiutumista, jolloin ihon pintakudos tasoittuu ja aineenvaihdunnan kiihdyttäminen vähentää huomattavasti turvotusta. Ultraäänellä myös imeytetään myös erilaisia tehotuotteita syvälle ihon eri kerroksiin, jolloin iho saa kaiken tarvitsemansa ravitsemuksen hoidossa.
 

Timanttihionta:
 

Timanttihionta on ihoa uudistava, puhdistava ja tasoittava laitehoito. Hoitoa voidaan tehdä sekä kasvojen, että vartalon alueelle. Alipaineimun ja kuorivan timanttipään avulla saadaan kuollut ihosolukko tehokkaasti pois ja saadaan heleä ja kirkas iho. Hoidon jälkeen laitetaan tehoseerumi, joka imeytyy nopeasti syvälle kuorinnan ansiosta. Suositellaan sarjahoitona tai ylläpitohoitona.

Neulaton mesoterapia - Dual injector pro +

Kivutonta ja tehokasta kasvojenhoitoa, joka mm. kiinteteyttää, lisää kollageenin muodostumista, imeyttää aktiiviaineita kasvojen syvinmpiin kerroksiin sekä kirkastaa ihoa.

Hoidossa käytetään kolmea eri hoitomuotoa; 

 

- Radiofrekvenssi teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia lisäten ihon kollageenin muodostumista. Tutkitusti kiinteyttävin hoitomuoto, joka elvyttää ihon toimintoja ja soluja, sekä avaa ihohuokosia auttaen aktiiviaineiden imetymistä. 

- Elektroporaatio lyhyen korkeajännitteisen sähkövirran avulla tekee aivan pieniä hetkellisiä reikiä solukalvoihin, joiden kautta tehoaineet imeytyvät soluihin. Turvallinen, riskitön menetelmä jonka vaikutusteho jopa 2000 kertaa tehokkaampi kuin muissa imeytysmenetelmissä. Elektroporaatio on v. 2003 Nobelin palkinnolla palkittu esteettinen hoitomenetelmä. 

- Led-valoterapia hoidon yhteydessä kirkastaa, tasoittaa ihoa, hoidetaan ihon vaurioita ja vaalennetaan ihoa. Elvyttää ihoa ja parantaa muiden hoitomuotojen vaikutusta. 

Neulattoman mesoterapian hoitokohteita mm seuraavat:

- Maksaläiskät, pigmentaatiot, couperosa

- Ikääntynyt ja veltostunut iho,

- Pienet rypyt ja jionteet

- Laajentuneet ihohuokoset

- Liikarasvainen iho ja akneihottuma

- Väsynyt ja toimimaton iho 

Mikroneulaus:

Pitkäaikaisesti ihoa uusiva hoito, jonka tulokset ovat aivan huikeita! 

Hoito stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa, vahvistaa ohutta ja couperoottista ihoa häivyttäen katkenneita verisuonia, kiinteyttää veltostunutta ihoa tasoittaen juonteita, kosteuttaa, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa elinvoimaa kasvoille. 

Hoidossa suunnnitellaan yksilöllisesti toiveet ja ihon tarpeet, jotta hoidodta saadaan paras juuri Sinulle.

Cliniccare mikroneulauksessa käydään iho mikroneulausrullalla, jossa on 540 titaanista tehtyä hyvin ohutta neulaa. Samanaikaisesti ihoon imeytetään steriili ampulli, joka sisältää hyvin paljon aktiiviainesosia kuten tärkeintä ainetta hyaluronihappoa. Näin saadaan aineet kulkeutumaan ihon syvempiin kerroksiin, jolloin ne jää vaikuttamaan ihon uusiutumisprosessin aikana. Ihon uusiutuminen lähtee tässä hoidossa kunnolla käyntiin korjaten samalla ihon virheitä. Tulokset tuntuvat ja näkyvät heti, mutta ihossa tapahtuu vielä useampien viikkojen ajan. 

Parhaimmat tulokset sarjahoidolla 4-6x, jolloin saavutetaan kaikista näkyvimmät ja pitkäaikaisimmat vaikutukset. 

Hoidon kontraindikaatiot:

- Aktiiviset tulehdukset

- Raskaus ja imetys

- Aurinkokeratoosi

- Ihosyöpä

- Autoimmuunisairaudet

- Hemofilia

Radiofrekvenssihoito:

Radiofrekvenssiä käytetään myös yksistään kiinteyttävänä hoitomuotona. Hoito perustuu energiaan joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia lisäten kollageenin muodostumista, sekä aktivoiden ihon toimintoja. Radiofrekvenssi myös avaa ihohuokosia auttaen aktiiviaineiden imeytymistä.

Parhaimmat tulokset sarjahoitona!

Kemiallinen kuorinta:

Tehokas ja nopeita tuloksia tuova hedelmähappokuorinta hoitaa loistavasti ihon eri kerroksissa. Hoito on turvallinen ja se tehdään korkealaatuisella Clinicare-tuotesarjalla. Clinicare perustuu raaka-aineiltaan mm. hyaluronihappoon, joka syväkosteuttaa ihoa ja hoitaa ihon eri ongelmia. Kemiallisella kuorinnalla voidaan vaikuttaa mm. epäpuhtauksiin, akneihoon, pigmentaatioihin, maksaläiskiin, juonteisiin ja velttouteen. Kasvoihin saadaan huomattavasti kirkkautta, puhtautta, heleyttä, kiinteyttä, täyteläisyyttä, kosteutta ja kohotettua kasvoja. 
Jo ensimmäisellä hoidolla näkyvät tulokset!

Hoidon jälkeen laitetaan erikoisnaamio, joka sisältää suuren pitoisuuden hyaluronihappoa. 
 

Koulutettu ammattilainen tekee hoidon alussa ihoanalyysin, jonka perusteella hoito tehdään. 
Pysyvät ja pitkäaikaiset hoitotulokset saadaan sarjahoidolla n. 4-6 kertaa n. 2 viikon välein. Ylläpitohoitona 1x joka kuudes viikko.

Kasvohoidot

Tunnelmallinen kauneushoitola Rauman keskustassa, jossa monipuolisesti palveluja Sinulle

bottom of page