top of page

Sokeroinnit:

Sokerointi on tekniikka jolla saat karvat pois luonnollisesti, ihoa ärsyttämättä ja katkeilematta kokonaan. Karvatuppi lähtee kokonaisena, joten karvat pysyy poissa jopa yli kuukauden! Ihosta tulee samantien ihanan sileä ja tämä pitää poissa myös ikävät tulehdukset, sekä sisäänpäin kasvavat karvat.

Sokerointi kuorii hellästi ihon pintasolukkoa poistaen talia ja kuona-aineita. 

Sokeroinnissa käytämme ihanaa, täysin luonnonmukaista ja allergisoimatonta Lapinniemen Helmi-sarjaa. Olemme kouluttautuneet sokerointiin useasti ja tarkkailemme tekniikkaamme, jolloin sokerointikokemus on Sinulle mahdollisimman mukava. 


Säännöllisellä sokeroinnilla karvojen määrä hoidetulla alueella vähenee huomattavasti. Myöskin karvan laatu heikkenee, joka helpottaa karvojen poistoa myöhemmin. 

Sokeroinnin kotihoito-ohjeet:

- Kuori ihoasi 1-3 kertaa viikossa, mutta ennen sokerointia pidä taukoa 2 päivää ennen sokerointia ja 2 päivää sokeroinnin jälkeen.

- Kosteuta ihoasi päivittäin 

- Sokerointiin tullessasi, tule puhtaalla iholla

- Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, saunomista, uintia, sekä sokerointialueella hajuvettä, itseruskettavaa tai hajuvettä.

- Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen, joten muista hyvä suojaus!

Sokeroinnit

Tunnelmallinen kauneushoitola Rauman keskustassa, jossa monipuolisesti palveluja Sinulle

bottom of page