top of page

Vartalonhoidot:

 

Ylelliset vartalonhoidot tunnelmallisissa hoitohuoneissa tuovat Sinulle kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Hemmottele itseäsi ja ennen kaikkea panosta omaan hyvinvointiin. Rentoutuneet lihakset pitävät monet eri vaivat ja säryt poissa.

Kuumakivihieronta:

Uskomattoman rentouttava ja kivuton hieronta, kun lämpimiä kiviä apuna käyttäen käymme vartalosi kipeimmätkin paikat. Kuumakivihieronta lisää myöskin aineenvaihduntaa, vilkastaa verenkiertoa ja pitää lihasjumit poissa pitempään. Lämpö ja hellä painallus avaa kireimmätkin lihakset ilman kipua, jolloin rentoutuminen nousee ihan uudelle tasolle. Lämmön tunne vartalossa pysyy pitempään kuin itse hoito ja kauneushoitolan tunnelma tekee joka käynnistä elämyksen.

 

Kuumakivihieronnassa käyntien säännöllisyys auttaa pysyvämpään rentoutumistilaan ja pitää lihakset hyvässä kunnossa. 

Hoitoaikoja on useita ja jokaisella ajalla keskitymme Sinun toivomiisi alueihin. Nämä seuraavat ovat esimerkkejä eri hoitomuodoista:

45min - koko selkä, hartiat ja niska. 

60min - koko selkä, hartiat ja niska tehokkaammin, sekä pohkeet

90min - koko selkä, hartiat, niska, kädet, reidet ja pohkeet.

120min - edestä ja takaa hoitaen edellä mainitut sekä vatsan, decoltéen ja sisältää kevyen kasvo- ja päähieronnan.

Intialainen päähieronta:

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret ja pään alue. Sillä pyritään avaamaan jumiutuneita lihaksia, sekä rentouttamaan kehoa ja mieltä. Päähieronta voi auttaa mm. stressiin, päänsärkyyn, lihasjännityksiin, sekä unettomuuteen.

Jos Sinulla on sairauksia, niin muistathan varmistaa lääkäriltäsi ennen ajanvarausta, että hieronta sopii sinulle.

Toivomme myös, että saapuessasi hierontaan, hiuksissasi ei olisi runsaasti muotoilutuotteita.

Klassinen hieronta:

Tähän hierontaan sisältyy selän hieronnan lisäksi myös selän kuorinta.

 Kuorinta pehmittää ihoa ja poistaa epäpuhtauksia, sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Klassinen hieronta avaa kevyesti jumiutuneita lihaksia ja lisää aineenvaihduntaa. Rentouttava hoitokokonaisuus jossa keskitytään juuri niihin paikkoihin mitkä kaipaavat avaamista. 

Säännöllisellä hieronnalla voidaan vaikuttaa lihasten hyvinvointiin ja kuntoon, sekä vartalon kipuihin.

Phyt's luonnollinen vartalon muokkaushoito

Täysin luonnonmukainen kiinteyttävä ja laihduttava hoito, joka oikeasti tehoaa! Jos haluat pudottaa painoa, kaventaa senttejä vartalosta, eroon ikävästä ja kipeästä selluliitista, muokata vartaloa, lisätä aineenvaihduntaa ja kiinteyttää ihoa niin tämä on sinun hoitosi!

Hoidon aikana hoidettaville alueille imeytetään viisi eri hoitoampullia, jotka sisältävät eri raaka-aineita jotka mm. aktivoi rasvanpolttoa, tehostaa aineenvaihduntaa, lisää elastisuutta, poistaa ylimääräistä nestettä ja pehmittää ihoa. Nämä imeytyvät syvälle kudoksiin ja tehostaa hoitoa. 

 

Hoidon aikana hierotaan ja käsitellään hoidettavia alueita käsin, sekä käyttäen bambukeppiä. Tällä hieronnalla saadaan muokattua vartaloa, ohjattua kuona-aineiden ja rasvan kulkemista pois vartalosta ja aktivoidaan aineenvaihduntaa. Jokaisen hoidon jälkeen huomattavia muutoksia olotilassa ja vartalossa.

 

Yhteen hoitokokonaisuuteen sisältyy aina ilmainen konsultaatio, hoito-ohjelman suunnittelu, jossa hoito räätälöidään asiakkaan toiveiden ja ongelmakohtien mukaan.

Hieronnat ja vartalonhoidot

Tunnelmallinen kauneushoitola Rauman keskustassa, jossa monipuolisesti palveluja Sinulle

bottom of page