top of page

Klassisten ripsienpidennysten koulutus

 

Koulutus sisältää tarvittavan teorian ja käytännön harjoittelun, jotta koulutuspäivän jälkeen olet valmis palvelemaan asiakkaita ripsiteknikkona. Teoriaosuudessa käydään läpi ripsienpidentämisen tekniikka, kuitujen valinta, liiman käyttö, hygienia ja muut työskentelyn kannalta olennaiset asiat. Koulutuksen teoriamateriaalissa on lisäksi kirjattuna työjärjestys, joka toimii hyvänä tukena ensimmäisten ripsienpidennysten aloittamisessa koulutuksen jälkeen. 

 

Käytännön harjoittelu vie koulutuspäivän ajasta suurimman osan, jotta päivän päätteeksi käsittelet pinsettejä luottavaisin mielin, osaat käyttää liimaa oikeaoppisesti ja hahmotat ripsienpidentämisen kokonaisuuden. Ripsiteknikkona työskentely vaatii pitkäjänteisyyttä, tarkkaa näköä ja huolellisuutta. Käytännön harjoittelun aikana opit työskentelemään sellaisella tarkkuudella, jossa millimetri on suuri etäisyys.

 

Teoriaosaamisen ja käytännön taitojen lisäksi saat mukaasi aloituspakkauksen, tukiverkoston ja tiedot tarvittavista tuotteista. Aloituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan välineistön, jolla pääset työskentelyssäsi alkuun.

Klassisten ripsienpidennysten koulutuksen hinta on 355€ + ALV24% sisältää alla olevan kattavan aloituspakkauksen, jonka arvo on 150€.

Aloituspakkauksen sisältö:

4 rasiaa ripsikuituja

1 liima (5ml)

1 Primer (15ml)

1 Remover (15ml)

10kpl Geelilappuja

10kpl ripsiharjoja

100kpl Mikrokuitutikkuja

1 Suorat pinsetit ST-12

1 Koukkupinsetit ST-15

1 Kirurgiteippi

1 kivialusta liimalle

Aloituspakkauksen tuotteet tarjoaa Jemex Oy. Tuotteita voi tilata heidän verkkokaupastaan osoitteesta www.jemex.fi.

 

Olisiko nyt hyvä aika päivittää osaamista ja hankkia ripsiteknikon ammatti?

Ilmoittaudu koulutukseen tai kysy lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulutuseb@gmail.com tai soittamalla numeroon 045 359 0391.

Klassiset.jpg

Tunnelmallinen kauneushoitola Rauman keskustassa, jossa monipuolisesti palveluja Sinulle

bottom of page