top of page

  Volumekoulutus

 

Koulutuspäivä sisältää kattavan teoriaosuuden ja reilun käytännön harjoittelun, jotta päivän päätteeksi osaat luoda volumeviuhkan ja asettaa sen luonnonripselle. Koulutukseen osallistumisen vaatimuksena on, että klassisten koulutus on jo käytynä, jotta harjoittelussa voidaan keskittyä vahvasti volumeviuhkan muodostukseen eikä esimerkiksi luonnonripsen erotteluun. 

 

Teoriaosuudessa käydään läpi volumepidentämisen tekniikan lisäksi kuitujen valintaa, viuhkojen painon muodostusta sekä pidennystyylien valintaa. Teoriamateriaalissa on myös paljon extraa, jota ei koulutuspäivän aikana käydä läpi, joten perehtymistä riittää kotiinkin.

 

Käytännön harjoittelussa treenataan kuitujen käsittelyä ja viuhkojen muodostusta. Koukkupinsettien avulla viuhka on helppo asettaa luonnonripselle. Myös liimankäyttöön kiinnitetään erityistä huomiota harjoittelun aikana, koska volumen ja klassisten pidennysten  liiman käytössä on vahvasti eroa. 

 

Volumekoulutuksen hinta: 340€ + ALV24% sisältää alla olevan kattavan aloituspakkauksen, jonka arvo on 150€.

Aloituspakkauksen sisältö:

4 rasiaa ripsikuituja

1 liima (5ml)

1 Primer (15ml)

1 Remover (15ml)

10kpl Geelilappuja

10kpl ripsiharjoja

100kpl Mikrokuitutikkuja

1 Suorat pinsetit ST-12

1 Koukkupinsetit ST-15

1 Kirurgiteippi

1 kivialusta liimalle

 

Aloituspakkaus on todella kattava ja pääset työssäsi alkuun pelkästään pakkauksessa olevien tuotteiden avulla. Sinun ei siis tarvitse pakata omia pinsettejäsi tai muita välineitäsi mukaan koulutukseen, saat meiltä kaiken tarvittavan. Aloituspakkauksen tuotteet tarjoaa Jemex Oy. Tuotteita voi tilata heidän verkkokaupastaan osoitteesta www.jemex.fi

 

Olisiko aika lisätä volumepidennykset palvelutarjontaasi? 

Ilmoittaudu koulutukseen tai kysy lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulutuseb@gmail.com tai soittamalla numeroon 045 359 0391

Volume.jpg

Tunnelmallinen kauneushoitola Rauman keskustassa, jossa monipuolisesti palveluja Sinulle

bottom of page