top of page

Haluatko oppia tekemään kauniita ripsienpidennyksiä? Haluatko laajentaa palvelutarjontaasi ja kehittää omaa ammattitaitoasi? Suunnitteletko alan vaihtoa? Ripsiteknikkona kykenet palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaa ja tienaamaan tasaisesti helposti myytävällä palvelulla.

 

Meiltä nyt koulutukset klassisten ripsienpidennysten ja volyymipidennysten tekoon!

 

Ripsikoulutus on yksipäiväinen, jonka aikana saat tarvittavan teoriatiedon, käytännön välineet ja taidot ripsienpidennysten tekemiseen. Koulutuspäivän jälkeen olet valmis aloittamaan ripsienpidennysten tekemisen itse. Koulutuspäivä aloitetaan teoriamateriaalin läpikäymisellä, jonka jälkeen on omakustanteinen lounas. Loppupäivä vietetään kokonaan käytännön harjoittelun parissa. Käytännön harjoitteluun saat aloituspakkauksen Genie Lash -merkin ripsienpidennystarvikkeita, joilla pääset hyvään alkuun työskentelyssäsi ripsiteknikkona. Genie Lash -tuotteet toimittaa yhteistyökumppanimme Jemex Oy.

 

Kouluttajana toimii Tiina Uusi-Kerttula, jolla on ripsikokemusta vuodesta 2011 saakka. Ripsibisneksen konkari on kouluttautunut klassisiin vuonna 2011, volumeihin vuonna 2015 ja vuoden 2020 aikana hän on kouluttautunut vielä Russian volumeihin ja Megavolumeihin. Ripsien lisäksi matkaan on tarttunut myös Estenomin ja Tradenomin tutkinnot. Koulutuspäivän aikana kysymyksiä voi esittää ripsiaiheiden lisäksi myös yrittäjyydestä ja markkinoinnista, jotka ovat ripsiteknikon työskentelyssä oleellisia asioita.

 

Koulutus toteutetaan hoitolamme tiloissa Raumalla Seminaarinkatu 5:ssa, Elena’s Beautyssa. Tällä hetkellä Korona-tilanteesta johtuen koulutukseen otetaan enintään kaksi koulutettavaa samalle päivälle, mutta koulutus toteutetaan vain yhdellekin koulutettavalle kerrallaan. Jos olet kiinnostunut saamaan koulutuksen omissa tiloissasi, ole rohkeasti yhteydessä. Kouluttajamme on kykenevä tuomaan koulutuksen luoksesi! Pyydä erillistä tarjousta, jos hoitolassasi tai kampaamossasi on useampi henkilö kiinnostunut koulutuksesta. 

 

Klassisten ripsienpidennysten koulutuksen hinta on 355 euroa + alv24%. Hinta sisältää aloituspakkauksen tuotteita, jonka arvo on 150 euroa.

Volumepidennysten koulutuksen hinta on 340 euroa + alv24%. Hinta sisältää aloituspakkauksen tuotteita, jonka arvo on 150 euroa. 

 

Vaatimuksena koulutukseen pääsylle on voimassa oleva y-tunnus tai muu todiste alalla työskentelystä tai alalle siirtymisestä. Haluamme osaltamme olla ehkäisemässä harmaan talouden kasvua, joten varmistamme, että koulutamme alalle ammattilaisia. Volyymikoulutukseen pääsylle on vaatimuksena aikaisemmin käyty klassisten pidennysten koulutus. 

 

Ilmoittautumiset ja kysymykset voit laittaa osoitteeseen koulutuseb@gmail.com tai soittaa numeroon 045 359 0391.

Tervetuloa koulutukseen!

 

 

 

 

Tulevat koulutuspäivät voit tarkistaa täältä, tai ota meihin yhteyttä!


 

 
 

Tunnelmallinen kauneushoitola Rauman keskustassa, jossa monipuolisesti palveluja Sinulle

bottom of page